Vervaardigen bestekken

LinQiot vervaardigd bestekken waarbij alleen het programma van eisen wordt vervaardigd of dat ook de leidraad etc. wordt vervaardigd. LinQiot schrijftonder andere bestekken voor het leveren en implementeren van hoofdposten, onderhoudsmanagementsystemen, overstortregistratie en renovatie van gemalen.

LinQiot start met een inventarisatie van de huidige situatie en brengt de eisen en wensen in kaart samen met de verschillende disciplines binnen de klant. Gezamenlijk leidt dit tot een gedegen bestek waarbij zoveel als mogelijk meerwerk wordt voorkomen.

REFERENTIES

LinQiot heeft de aanbesteding voor de hoofpost, grondwatermonitoring of onderhoudsmanagementsysteem geschreven voor de onderstaande gemeenten en samenwerkingsverbanden. LinQiot inventariseert welke wensen en eisen er zijn en schrijft op basis hiervan de aanbestedingsdocumenten. Zowel leidraad, programma van eisen en alle aanverwante documenten kunnen door linQiot worden bewerkstelligd.

Meer weten?

Bel ons of vul het contactformulier in als u vragen of interesse heeft in onze diensten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.