Advies

Met onze uitgebreide kennis en ervaring bieden we op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke behoeften in verschillende facetten van advies. Onze diensten omvatten onder andere het vervaardigen van bestekken, waarbij we zorgvuldig gedetailleerde documenten opstellen die voldoen aan jouw specifieke projecteisen. Daarnaast bieden we begeleiding bij de uitvoering van aanbestedingen. We begrijpen hoe complex en tijdrovend het aanbestedingsproces kan zijn, daarom staan wij klaar om je te ondersteunen gedurende elke stap.

Daarnaast voeren wij onderzoeken uit op het gebied van telemetrie en dataplatforms. Met behulp van geavanceerde technologieën en analytische tools helpen wij je bij het verzamelen en analyseren van waardevolle gegevens. Tot slot streven wij naar standaardisatie in al onze adviesdiensten. Wij begrijpen het belang van uniformiteit en consistentie in processen en documentatie. Bij LinQiot kun je rekenen op betrouwbare en deskundige adviesdiensten. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw doelen.

Vervaardigen bestekken

LinQiot vervaardigd bestekken waarbij alleen het programma van eisen wordt vervaardigd of dat ook de leidraad etc. wordt vervaardigd. LinQiot schrijftonder andere bestekken voor het leveren en implementeren van hoofdposten, onderhoudsmanagementsystemen, overstortregistratie en renovatie van gemalen.

Begeleiding uitvoering aanbesteding

LinQiot kan aanbestedingen tot en met het startoverleg begeleiden als projectleider. LinQiot draagt dan zorg voor alle facetten die bij een aanbesteding komen kijken en draagt zorg dat de vooraf afgesproken planning ook wordt gehaald.

Beheerplannen

LinQiot zorgt voor het opstellen van beheerplannen om de objecten in de waterketen optimaal te laten functioneren waarbij hoge kosten zoveel mogelijk worden voorkomen. In de beheerplannen wordt beleidsuitgangspunten, wettelijke kader meegenomen en de positieve en negatieve ervaringen uit het verleden meegenomen.

Onderzoek telemetrie/ dataplatform

Is de hoofdpost en/of onderhoudsmanagementsysteem nog geschikt of moeten deze worden vervangen. LinQiot beantwoord deze vraag door middel van een onderzoek op basis van een multi cirteria analyse. Is de hoofdpost en/of onderhoudsmanagementsysteem nog geschikt of moeten deze worden vervangen. LinQiot beantwoord deze vraag door middel van een onderzoek op basis van een multi cirteria analyse.

Standaardisatie

Door gemaalregelingen te standaardiseren is aansluiten op een hoofdpost een stuk eenvoudiger. LinQiot helpt bij het opschrijven van een standaard gemaalregeling zodat, ondanks verschillende leveranciers, toch een standaard wordt geleverd. Een standaard zal namelijk kostenbesparend werken.