Contractbeheer telemetrie softwaresystemen

Samenwerkingsverbanden, gemeenten en waterschap maken gezamenlijk gebruik van softwaresystemen voor afvalwatermonitoring, grondwatermonitoring, onderhoudsmanagement, beheer en geografische systemen. De contracten die gesloten zijn, zijn veelal complex en afspraken zijn niet altijd even helder.

Ook worden verschillende vragen gesteld over verlenging van het contract, wijzigingen en aanvullingen. LinQiot heeft ervaring om complexe contracten eenvoudiger te maken voor de gebruikers en kijken waar de mogelijkheden zijn om heldere afstemming met de leveranciers te krijgen. Hiermee wordt de relaties tussen leverancier en samenwerkingsverband versterkt.

REFERENTIES

Samenwerking Vallei & Veluwe

De samenwerking tussen gemeenten en waterschap Vallei & Veluwe heeft LinQiot gevraagd om contractbeheer taken over te nemen voor de contracten die lopen met I-Real, Eijkelkamp, Hydronet en Inter Act voor hoofdpost, data en hardware. Inmiddels wordt dit al ruim 2 jaar succesvol door LinQiot uitgevoerd. Door de kennis en ervaring op dit gebied kan LinQiot ook meedenken in uitbreidingen op het gebied van telemetrie.

Samenwerking Rijn & IJssel

Samenwerking tussen gemeente en waterschap Rijn & IJssel heeft LinQiot gevraagd om het huidige contract met een hoofdpostleverancier te verlengen en eventuele vereenvoudigingen door te voeren en mogelijkheden te bekijken samen met inkoop.

Gemeente Tiel

Voor de gemeente Tiel was het niet geheel duidelijk welke contracten zij allemaal hebben afgesloten, de facturen welke zij hiervoor ontvangen en welke leveringen of werkzaamheden hiervoor werden uitgevoerd. Dit betrof onder andere de levering van de hoofdpost, de levering van het onderhoudsmanagementsysteem SAM, de werkzaamheden die werden uitgevoerd aan de meetopstellingen en de contracten welke waren afgesloten op het gebied van communicatie. LinQiot voert voor de gemeente een groot deel van de controle van de contracten, facturen, werkzaamheden en offertes uit.
Meer weten?

Bel ons of vul het contactformulier in als u vragen of interesse heeft in onze diensten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.